søndag 30. januar 2011

En fin dag er snart over..

Etter en fin dag med nydelig solskinn
og bursdagsselskap,er det deilig å
slappe helt av på sofaen.
I huset har en
god del av gulvet kommet på plass,
og det ser veldig bra ut. Skal få lagt
ut bilde av det imorra.
Kom over bilde av stolene jeg har bestilt
da jeg trålet nettet idag.Catifa 46,fra Arper.
Vi skal ha to av de røde som er avbildet,og to grå.
Gleder meg!:)

lørdag 29. januar 2011

Fliseshopping:)

Idag har vi vært en tur på Modena og kjøpt fliser til kjøkkenet. Valget falt på hvite glossy fliser 10x20,og lysegrå spectralock fugemasse med sølvglitter. Tror dette vil bli veldig lekkert:) planen var å kjøpe armatur også, men fant ikke det rette.. ville jo helst hatt rødt vola kv 1 da;)

fredag 28. januar 2011

Venter og venter...

Denne nydelige lampen skal få plass i trappeoppganga. Midsummer light, av nederlandske Tord Boontje. Jeg har ønsket meg den i åresvis, og endelig skal den bli min! Men siden den var umulig å oppdrive i grønt her til lands, så måtte jeg bestille den fra utlandet. og ting tar tid... Etter 4 ukers ventetid er det visstnok "bare" 2 uker til jeg blir eier av denne skjønnheten:)

Da hadde jeg en blogg..:)

Ja, da var jeg også blitt en (liten) del av bloggverdenen.
Her skal jeg etter planen oppdatere om meg og min families store prosjekt "Drømmehjemmet",i tillegg
til annet interiørstoff, ting og tang om barn, og (forhåpentligvis) litt syprosjekter etterhvert:)

Ovenfor er et lite bilde av kjøkkenet så langt.. her kommer det et abstrakt høyglanskjøkken fra ikea. Vi har revet en vegg mellom kjøkken og stue for å få mest mulig skap- og benkeplass.
Og her er stua. Digert mørkegrønt trappegjerde har blitt erstattet av kjempefin hvit halvvegg, takket være min kjære og svigerfar. Elektrikerpappaen min har gjort en super jobb med de hvite Led-spottene i taket. De gir virkelig et fint lys.

Etter litt prøving og feiling ble endelig den lilla veggen i stua ferdig. Og så fin den ble! Merker allerede hvor godt fargen hjelper på humøret nå i vintermørket:)