mandag 23. april 2012

Nye tider

Den siste tida har flydd.
Fritidsaktiviteter, tid med familien ++ har gjort sitt til at dagene har passert fort.

I helga fylte verdens beste Lillebror 2 år. Helt utrolig at det er så lenge siden jeg fikk den fine, 44 cm lange i armene mine<3
Han har virkelig blitt en sjarmerende, liten fyr som bidrar til veldig mye glede og latter i familien- selv om han er av den oppfatning at søvn er oppskrytt:) Gleder meg til å følge livet hans videre!



Etter lengre tid som hjemmeværende mamma (bortsett fra en liten helgejobb), har jeg den siste tida blitt mer enn klar nok for nye utfordringer. Føler at det er på høy tid at jeg kommer meg for fullt ut i arbeidslivet igjen, og som en del av den prosessen har jeg meldt meg på en såkalt jobbklubb. Jippi!! Jeg er ved godt mot og klar for å finne drømmejobben!:)
Så det er altså dette jeg skal bruke de neste 6 ukene på, og ser faktisk frem til det.
Nye tider, nye muligheter:)


Ha en flott dag!

*Line*


torsdag 12. april 2012

Blåveis!

Av blomstertypen, vel og merke;)

Også i år fikk vi tid til en liten tur i påska for å plukke denne nydelige blomsten- et skikkelig vårtegn!


Riktignok var påska ifjor betydelig seinere (slutten av april)  enn i år, men takket være solas tidlige, varme stråler hadde den lille blå sprettet opp på vårt faste sted.

Blåveispiken min<3

Så nå er vårstemningen her for fullt, selv om de siste dagene har vært regnfulle. Men har tro på at det vil resultere i en grønn eksplosjon når sola titter frem igjen:)

Til slutt et lite bilde av siste investering på bilfronten her i hus..
Lillebror er overlykkelig over å ha blitt eier av samme bil som pappa har på jobb, så nå er han klar til å gå på "jåpp" til alle døgnets tider!;)


Ha en flott dag videre!

*Line*

lørdag 7. april 2012

Color addict!

Månedens Nib-utfordring falt i smak hos meg- jeg må vel få lov til å kalle meg selv en color addict?:)




*Line*