torsdag 2. juni 2011

Irritasjonsmoment..

Alle har noe i huset som irriterer litt når man passerer det/den tingen. De dumme småtingene som tar null tid å ferdiggjøre, men som likevel ikke blir gjort. En bitteliten list som mangler, vinduskarmer som trenger litt flekking, en lampe som skulle vært hengt opp/byttet ut.. Hos oss finnes iallefall alle disse tingene, men det er en ting som irriterer meg mer enn alt det andre; den dumme hylla i trappeoppgangen. Denne dere skimter på toppen av dette bildet:
Belegget er lagt i trinnene, men vi har liksom aldri blitt enige om hva som skal "pryde" hylla. Vi har vært inne på bl.a aluminium, men ingenting har blitt gjort. Så nå er jeg lei og har bestemt meg for å gjøre noe med det. Om mannen er enig eller ei syns jeg ikke er så nøye når det har gått såpass lang tid- "nå gjør jeg det sånn, og så får du heller gjøre noe med det seinere hvis du ikke liker det". Nemlig. Så nå tørker hvitmalingen før jeg fortsetter arbeidet. Og så fort jeg blir ferdig, kommer resultatet her;) på gjensyn!

2 kommentarer:

  1. SPENNENDE! Gleder meg til å se trappa ferdig med belegg og hylla slik du ønsker den. Lykke til med prosjektet.

    SvarSlett
  2. Lykke til med prosjektet ja! Likte veldig godt at trappen var RØD. Vi har en kjempefin trapp, men den er "kjedelig" brun..Den passer veldig godt inn i huset, så den får vel få lov til å være sånn :-)

    SvarSlett