fredag 28. oktober 2011

Fredagskveld..

Da var det atter en gang fredag.  Storesøster 1 og Storesøster 2 er hos pappaen sin, og Lillebror skal ha guttedag med Sambo imorra siden jeg har jobbehelg.
Nå pløyer jeg gjennom bloggverden (med et halvt øye på Ylvis i reprise), prinsen sover søtt og min kjære har kvalitetstid med en av gitarene sine. En ganske vanlig fredagskveld, med andre ord.

Ellers går livet sin vante gang, med sine opp- og nedturer. Viktigheten av å ta vare på de små øyeblikkene gir litt mer mening..
Et slikt lite øyeblikk er at jeg har vunnet min første gi-bort!:) Lykken var stor da jeg åpna postkassa og ble møtt av nydelige dufter. Fine Nora i Noras drømmerier hadde trukket meg ut som vinner av et fint skilt, en pakke nydelig Pukka-te og en skjønn Blafreboks med enda mer te. Tusen takk- nok ei gang!


Noe annet som jeg er glad for er at jeg endelig, etter nærmere et år, har fått gjort ferdig lappeteppet til Storesøster 1. Masse glade lapper i forskjellige fine stoffer. Ble egentlig ikke verst:)Søndag skal vi i bursdag til et kjært familiemedlem, og gaven er snart ferdig. Håper tunikaen faller i smak..

Ha en fortsatt fin helg, så er jeg plutselig tilbake!:)

1 kommentar:

  1. Så mye fint du syr. Så kjekt att få noe som är egentillverkat.

    Ønsker dig en fortsatt fin helg!

    SvarSlett