lørdag 25. februar 2012

Lego Friends!

Siden jeg er en Buzzador så får jeg med jevne mellomrom tilbud om å teste ut forskjellige ting, og deretter gi en tilbakemelding om produktene.
Denne ganga fikk jeg forespørsel om jentene mine var interessert i å prøve ut den helt nye såkalte "jente-Legoen" som kommer på markedet hvert øyeblikk; Lego Friends. (Dette har vært litt i media i det siste fordi enkelte mener at det er feil av produsenten å lage et produkt rettet direkte mot jenter.)
Når det kommer til nye leker så vil jentene gjerne prøve alt, så det var en enkelt for mor å takke ja til henvendelsen. At det i tillegg var snakk om Lego, gjorde avgjørelsen enda lettere- Love it!

Ca ei uke seinere kom hentelappen, og pakken ble henta.
Storesøster 2 på 5 1/2 år hadde gledet seg mest, og fikk være den som avdekket innholdet- ei lilla legoeske med settet "Olivias trehus".
Med en haug med deler, og liten tålmodighet, ble byggeprosessen overlatt til ei fornøyd mor. For legobygging er gøy!

Etter ei stund (for det var visst noen år siden sist..), ble dette resultatet..


Både farger og figurer er utvilsomt rettet mot jenter, men nå finnes det vel ganske mye i Legoverdenen som er rettet mot gutter også?
Storesøster 2 syntes iallefall dette var helt supert! Hun kan sitte i lange stunder å leke med det, uten å bli lei. Resten av serien er allerede oppført på ønskelista for 6årsdagen i juni, og da får kanskje Storesøster 1 på 8 år også lov til å være med?..

Fin lørdag videre:)

*Line*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar