torsdag 9. august 2012

SOMMERferie!! del 1

I år valgte vi å la vår tradisjonsrike "hemmelige" tur gå til Billund i Danmark.
For 3. året på rad sa vi til ungene at vi skulle på ferie, men det var også alt de fikk vite. Så frem til avreise den siste uka i juli, var sommeren preget av gjetting, spørring og kilende mager. Og gleden var stor da vi kjørte ned til ferjekaia i Kristiansand!!

Hemmelig tur- ideen kommer fra den flotte barnehagen hvor alle 3 barna har gått, og går. Det er virkelig mye mer spennende for barna, og moro for oss store, når de ikke vet noe om hvor turen går:)

Og vi storkoste oss den uka vi ferierte i vårt herlige naboland! Med temperaturer opp mot 30-tallet, var det reint sydlandsk stemning, og vi fikk endelig litt av den fine sommerfølelsen som har vært fraværende i hjemlandet dette året.

Her kommer et lite bilderas fra familieferien vår:)

Håper dere alle har hatt en like flott sommer som meg, selv om været kunne vært bedre. Selv har jeg jobbet mesteparten av ferien, så tida har flydd. Plutselig er det barnehage igjen for Lillebror, 4.klasse for Storesøster 1, og første skoledag for Storesøster 2. Litt vemodig, men håper på en strålende, fargerik høst!;)

Ha en fin-fin dag videre.

*Line*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar