tirsdag 20. november 2012

Sånn går nu dagan..

Her går det i det samme gamle. Steller litt hjemme, og frakter barn hit og dit.
Fremdeles ingen jobb i sikte, men satser på at det dukker opp noe etterhvert. Nå går det jo farlig fort mot jul, så da er det alltids litt å henge fingrene i her hjemme:)

Har også begynt å sy litt mere for salg, og har fått egen facebookside hvor jeg legger ut det jeg lager og tar imot bestillinger. Ta en titt på Made by Line H på Facebook ;)

Helga gikk med til litt bytting av barnerom, og overgang til juniorseng for Lillebror. Hadde håpet at dette ville hjelpe litt på hans elendige sovemønster, men ikke sett noe bedring enda desverre.. Tar litt på med en tass på 2 1/2 år som fremdeles våkner ørten ganger hver natt, og aldri finner roen. Tips mottas med takk!!!!! Begynner å bli desperate her..:)
Men tilbake til bytting av rom.. Storesøster 1 flyttet inn på det minste barnerommet, noe hun er veldig fornøyd med. Hun slet litt med å holde det ryddig på det store, og det var veldig frustrerende for henne stakkars. Så nå har hun mindre plass, men mer orden:)
Storesøster 2 deler nå rom med Lillebror, så håper at det vil fungere ei stund.
Hadde en drøm om å pusse opp begge rommene, da de bærer preg av å være fra tidlig 90tall. Men med for øyeblikket bare èn inntekt, blir det med drømmen ei tid til.
Heldigvis har vi barn som blir veldig glade for lite, så for å gjøre det litt mer stas ble takene dekorert med selvlysende stjerner og veggene fikk plakater med favorittene. Stor suksess! Lillebror er iallefall veldig stolt av sin store seng og bildene på veggen:)

Enklere kan det ikke gjøres:)

Da får jeg vende tilbake til huset mitt, og se om jeg kan få gjort litt fornuftig:)
Ha en fin dag!

*Line*


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar