torsdag 8. september 2011

hei og hopp:)

Da var jeg plutselig tilbake igjen.
 Som sagt så blir det mest sying på meg for tida, noe som er veldig stas.
Det betyr med andre ord at videre oppussing har blitt satt litt til side, men min kjære har fått malt litt i kjelleren. Vindfanget har blitt hvitt og fått gummigulv, mens ganga venter på et siste strøk på veggene, et par strøk på dørene og bambusgulv. Forhåpentligvis tar det ikke så altfor lang tid før det blir ferdig.

Sikringskapet har fått en liten make-over.. Syns det ble litt kult:)


Og slik ser trappa ut nedenifra....med favorittlampa i sentrum..
Og så et par bilder fra kjøkkenet mitt idag..
Små ting som gir stor glede i hverdagen:)

Ved lysbryterne har jeg hengt opp litt fine bilder o.l.Nå som høsten er godt igang, med haugevis av regn og vind, så har vi vært pent nødt til å sette igang med vedfyringen. Litt koselig er det jo med knitringen på kveldene, må innrømme det:)
Ei korg laget av bildekk har fått "æren" av å være hjemmet til årets vedpinner. Så enkelt, og så flott..

På stuas halvvegg hviler to av mine kjære Paumes-bøker. Både jeg og jentene mine kan sitte lenge og se på de vakre bildene fra inspirerende hjem rundt om i verden:)


Tilslutt en liten kjærlighetserklæring som pynter opp på soveromsdøra vår..
Viktig med litt barnslig romantikk i hverdagen;)

Ha en fortsatt fin høstkveld!

1 kommentar:

  1. Ja den høsten kom fort du... Heldig du som har ovn. Vi har ikke satt det inn enda, og blir nok ikke før neste vinter tenker jeg. Er utrolig koselig, men pokker så dyre de er... Grrr!!!

    PS: Bestilte tapet på monter, så den er på vei :) Men de fikk bare en rull og jeg skulle ha to så den andre er under veis. GLEDER MEG!!!

    SvarSlett