torsdag 14. juni 2012

Bursdagsfest!


Siden Storesøster 2 fylte hele 6 år i begynnelsen av måneden, var det tirsdag duket for et lite barneselskap. 7 herlige 5-6åringer fylte hus og hage med lek og latter de to ettermiddagstimene festen varte. Ingen krangling eller tårer- da kan man vel kalle dagen vellykka?;) ihvertfall var det ei veldig sliten og fornøyd lita jente som sovna fort i senga si den kvelden.Idag har jeg fri, og siden ungeflokken er fordelt i barnehage og på skole skal dagen (etter planen..) brukes til diverse fornuftige saker og ting man ellers ikke får gjort i en travel hverdag.
Holder blant annet på med å justere/ sy inn en nydelig kjole for en kunde, så den må gjøres ferdig. Dessuten skal Storesøster 1 i discobursdag til 3 klassevenninner i ettermiddag, så da har jeg planer om å kreere noe til å legge de obligatoriske 50lappene i. Et alternativ til den kjedelige konvolutten, for å si det sånn:)
Ellers skulle jeg jo få begynt å male den døra.. Hvis jeg får bestemt meg for fargen snart da. Får vel ta en tur og sjekke ut fargekart;)

jaja, har med andre ord ikke tid til å bli sittende her stort lengre! Ting må gjøres, og ting tar tid. Men flott skal det bli- som alltid:)

Ha en fin torsdag- og nyt sola, for nå kommer visst regnet:(

*Line*


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar