mandag 8. oktober 2012

Innlegg nr. 100!!

..og det var søren med på tide. Atter en gang gikk det litt lenger tid enn planlagt før jeg fikk skrevet et nytt innlegg, men håper det kan bli andre boller nå.

Sommeren er overstått, og høstfargene har kommet for fullt. Været varierer fra strålende sol til øsende regn iløpet av få timer, og innetida er igang. Jeg må innrømme at jeg liker kosen med fyr i ovnen og god te i koppen, men syns likevel det er litt vemodig at sommeren kom og gikk så altfor fort.. Jaja, høsten kan uansett være ei nydelig tid, og det så vi så absolutt igår da vi var på en liten kjøretur..

Her hadde vi en liten stopp ved "Utsikten" i Kvinesdal, og det var virkelig et flott syn med sola over fjellene og alle fargene nedover i dalen.

Ellers går tida for det meste med til barn og familie, jobb og hjem, men også litt småsysler blir det plass til. Har i mange år hatt lyst til å lære meg å strikke, og for en måned siden satte jeg meg ned med et instruksjonsark (!) fra Panduro og lærte meg rett og vrang:) Det har faktisk resultert i 3 skjerf, 4 luer, mobiletui og 2 Skappelgensere, så syns jeg har god grunn til å være litt stolt av meg selv!

Grå Skappelgenser til Storesøster 2..

Lue til Sambo.. 

Symaskinen har altså blitt skifta ut med strikkepinner for en periode, men nå begynner bestillinger på diverse syprosjekter å komme inn så da blir det andre boller. Med jula faretruende nær, venter også marked og julegaver, men er det noe dere kunne tenkt dere så er det bare å gi beskjed:)

Ha en fortsatt fin dag:)

*Line*


1 kommentar: