søndag 21. oktober 2012

Når mor blir syk og sofaliggende...

..mister huset for kontroll over sitt innhold..

Det er virkelig helt grusomt å være syk. Ikke nok med at man føler seg pyton i form, men man mister liksom kontrollen på alt! Leker ligger slengt overalt, skittentøyet formerer seg i en rasende fart, og oppvasken når uante høyder.
Men mens jeg ligger her tar jeg meg selv i å tenke hvor mye jeg egentlig setter pris på å være noenlunde frisk og rask til vanlig. At det ikke er min hverdag å være sengeliggende og uten krefter til å klare slike helt enkle ting.

Og da er samvittigheten litt bedre for at huset flyter de dagene influensaen herjer..:)

5 kommentarer:

 1. Masse god bedring til deg. Ikke moro å være syk, men tenk så heldige vi er som er friske som noen flyndrer til vanlig. *Bli frisk-klem*

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det,Stine:) krysser fingrene for at denne uka blir bedre, så fornuftige ting kan bli gjort. Utrolig hvor lei man kan bli av å gjøre ingenting!:) *klemfriforbassilusker*

   Slett
 2. Åååååå,stakkar:( kjedelig å være syk!! Håper du blir bedre snart,får orden i huset og at du får ny jobb snart:))) skulle vel være en mulighet på Rom;) ha ei fin uke:))

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for det:) satser på ei bedre uke nå. holder en knapp på at det blir et eller annet på rom ja, så ting ordner seg nok. i mellomtida får jeg heller bruke tida på fornuftige husmorting nå før "julestria" begynner;) håper du også får ei fin uke. Pass godt på min herlige nevø;)

   Slett
  2. Han er dessverre ikke på min avdeling,men skal passe godt på han når jeg treffer han ute-han er jo til å spise opp......NYDELIG:)))

   Slett